lauantai 24. marraskuuta 2012

Color me beautiful

Pitkä hiljaiselo intoilun saralla ihan siksi, että netin nopeudet ovat olleet peräsuolen puolelta ja bloggerin lataaminen näin ollen mahdotonta. Mutta onpahan ollut aikaa tehdä muutamia jemmapostauksia (leffoista ja kirjoista) tulevan varalle. Nyt kuitenkin ihan tuoretta riemunkiljuntaa, sillä eilen päivällisreissulla mukaan tarttui kadunvarresta kaksi hiusväriä. Pinkki ja kiivin vihreä. Kestotavaraa. Olen taivaassa. ♥


Kuvat hämäävät, oikeasti vihreä ei ole noin harmaa tai tunkkainen, ja paketit ovat samankokoisia sekä glitterkimmeltäviä. (Tämän siitä saa, kun ei jaksa itse ottaa kuvia, vaan päättää kaivaa nestistä.)

Yhteensä maksoivat 115 bahtia, ja jos 1 euro on 40 bahtia, niin jokainen voi itse räknäillä kuinka hyvät kaupat tein. Ja pigmenttiäkin vaikuttaisi olevan aika ihanasti. Ainakin pakkauksen väritaulukon mukaan myös aasialaisten mustiin/tummanruskeisiin hiuksiin olisi saatavissa ihan selkeä värimuutos - puhumattakaan länsimaalaisten vaaleammasta hiusmateriaalista. 

Ei mitään ihan pieniä lupailekaan, olen utelias näkemää tämän todenperäisyyden.

Se, mikä vähän harmittaa, on se tosiseikka, että pinkki paketti oli ainoa laatuaan ja vihreitäkin oli enää kaksi. Kaikki muut värit olivat loppuneet, enkä voinut siis hamstailla kaikkia ihanuuksia. Kun olisikin ollut hyllyssä niitä kolmea erilaista violettia, sitruunankeltaista, tai edes jompaa kumpaa ihanuus-sinisistä. Mutta alkavalla viikolla aion pitää silmäni tarkemmin auki hiustuotehyllyjen luona nyt, kun tiedän, että tämmöisiä on olemassa ja saatavilla. Ja jos jotain löytyy, niin KYLLÄ ostan. Ruskeat hiukset saavat riittää heti, kun palaan kotiin.

Täydellisen ihana sähkönsininen! Tämän metsästys jatkuu.

2 kommenttia:

  1. Olen aikamoisen kateelinen noista väreistä! Toisaalta, olen tällä hetkellä onnellinen omasta lapaluiden yli (!!!) yltävästä luonnostaan monivärisestä tukasta - jossa on edelleen aavistuksia toukokuun sinisestä :D Selkeästi kestävämpää väriä kuin aiemmat siniseni tai sitten hiuslaadun karhentuminen on vaikuttanut tuohonkin.

    VastaaPoista